Publicação: Influência da utilização da proteína texturizada de soja nas características sensoriais, químicas e funcionais e de processamento do fiambre de frango
Carregando...
Data
Autores
Orientador
Coorientador
Pós-graduação
Curso de graduação
Título da Revista
ISSN da Revista
Título de Volume
Editor
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (EMBRAPA)
Tipo
Artigo
Direito de acesso
Acesso aberto

Resumo
This research was designed to study the effect of addition of 5, 10 e 15% of textured soy protein (TSP) on sensorial, chemical, and physical-chemical parameters of chicken loaf with ground meat. The sensorial properties were not affected by textured soy protein. The addition of textured soy protein in preparing chicken loaf increased the water absorption and holding capacity, and decreased the moisture and ether extract content, but did not increase the final product yield.
Descrição
Palavras-chave
BROILER MEAL, LABORATORY SCALE, CHEMICAL ANALYSIS, SENSORY ANALYSIS
Idioma
Espanhol
Como citar
Pesquisa Agropecuaria Brasileira. Brasilia: Empresa Brasil Pesq Agropec, v. 29, n. 11, p. 1763-1768, 1994.