Repositório Institucional UNESP
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
  • Chat
  • Sobre
Search 
  •   Home
  • Produção científica
  • Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCFAR) - Araraquara
  • Departamento de Bioprocessos e Biotecnologia
  • Search
  •   Home
  • Produção científica
  • Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCFAR) - Araraquara
  • Departamento de Bioprocessos e Biotecnologia
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorCastro, Heizir Ferreira de (1)Ferreira-Dias, Suzana (1)
Nunes, Gisele Fátima Morais (1)
... View MoreDate Issued2015 (1)Languageeng (1)SponsorConselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) (1)Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) (1)Fundacao para a Ciencia e a Tecnologia, Portugal (1)... View MoreSubjectContinuous enzymatic process (1)
Enzymatic interesterification (1)
Fluidized bed reactor (1)... View MoreTypeArtigo (1)CampusUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Araraquara (1)

About this Repository

Access StatisticsAccompanying submissions

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
item
Artigo

Continuous enzymatic interesterification of milkfat with soybean oil produces a highly spreadable product rich in polyunsaturated fatty acids 

Paula, Ariela Veloso de [UNESP]; Nunes, Gisele Fátima Morais; Osório, Natália M.; Santos, Júlio César dos; Castro, Heizir Ferreira de; Ferreira-Dias, Suzana (European Journal Of Lipid Science And Technology, 2015-05-01) [Artigo]
The aim of this study was to tune the physical properties of milkfat by enzymatic interesterification with soybean oil in a continuous fluidized bed reactor (FBR) to obtain healthy interesterified fat blends having suitable ...

Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'
 

 


Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'