Repositório Institucional UNESP
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
  • Chat
  • Sobre
Search 
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Instituto de Biociências (IBB) - Botucatu
  • Departamento de Química e Bioquímica
  • Search
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Instituto de Biociências (IBB) - Botucatu
  • Departamento de Química e Bioquímica
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorCosta, Sergio Marques [UNESP] (1)
Lima, Giuseppina Pace Pereira [UNESP] (1)
Oliveira, Luciana Manoel de (1)... View MoreDate Issued
2015 (1)
Languageeng (1)SponsorConselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) (1)Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) (1)
Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) (1)
SubjectAntioxidant (1)
Cultivation method (1)
Ozone (1)... View MoreTypeArtigo (1)Campus
Universidade Estadual Paulista (UNESP), Instituto de Biociências, Botucatu (1)

About this Repository

Access StatisticsAccompanying submissions

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
item
Artigo

Does the use of ozonized water influence the chemical characteristics of organic cabbage (Brassica oleracea var. capitata)? 

Silva, Josiane Pereira da [UNESP]; Costa, Sergio Marques [UNESP]; Oliveira, Luciana Manoel de; Vieira, Marizete Cavalcante de Souza [UNESP]; Vianello, Fabio; Lima, Giuseppina Pace Pereira [UNESP] (Journal of Food Science and Technology, 2015) [Artigo]
The aim of this study was to assess the influence of different cultivation procedures (conventional and organic), different sanitizers (ozone and chlorine) during the postharvest storage of cabbages hybrid Fuyutoyo (Brassica ...

Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'
 

 


Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'