Repositório Institucional UNESP
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
  • Chat
  • Sobre
Search 
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas (IBILCE) - São José do Rio Preto
  • Departamento de Biologia
  • Search
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas (IBILCE) - São José do Rio Preto
  • Departamento de Biologia
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

Author
Da-Silva, Roberto [UNESP] (1)
Franco, Celia M. L. [UNESP] (1)
Gomes, Eleni [UNESP] (1)
... View MoreDate Issued2010 (1)Languageeng (1)Sponsor
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) (1)
Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) (1)SubjectAmylase (1)baking process (1)
Protease (1)
... View MoreTypeArtigo (1)CampusUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas, São José do Rio Preto (1)

About this Repository

Access StatisticsAccompanying submissions

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
item
Artigo

Production of Crude Xylanase from Thermoascus Aurantiacus CBMAI 756 Aiming the Baking Process 

Oliveira, Denise S. [UNESP]; Meherb-Dini, Carolina [UNESP]; Franco, Celia M. L. [UNESP]; Gomes, Eleni [UNESP]; Da-Silva, Roberto [UNESP] (Journal of Food Science, 2010-09-10) [Artigo]
In recent years, the baking industry has focused its attention on substituting several chemical compounds with enzymes. Enzymes that hydrolyze nonstarch polysaccharides, such as xylanase, lead to the improvement of rheological ...

Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'
 

 


Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'