Repositório Institucional UNESP
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
  • Chat
  • Sobre
Search 
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias (FCAV) - Jaboticabal
  • Departamento de Zootecnia
  • Search
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias (FCAV) - Jaboticabal
  • Departamento de Zootecnia
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorAraújo, Lúcio Francelino (1)Cancherini, Luciana Cardoso (1)
Duarte, Karina Ferreira [UNESP] (1)
... View MoreDate Issued2009 (1)Language
por (1)
SponsorFundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) (1)Subjectbroken rice (1)cecectomized cockerels (1)Coeficiente de digestibilidade (1)... View MoreTypeArtigo (1)CampusUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias, Jaboticabal (1)
Universidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Botucatu (1)

About this Repository

Access StatisticsAccompanying submissions

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail
Artigo

Composição química, valores de energia metabolizável e aminoácidos digestíveis de subprodutos do arroz para frangos de corte 

Junqueira, Otto Mack [UNESP]; Duarte, Karina Ferreira [UNESP]; Cancherini, Luciana Cardoso; Araújo, Lúcio Francelino; Oliveira, Maria Cristina de; Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP] (Ciência Rural, 2009-11-01) [Artigo]
Dois experimentos foram conduzidos para determinar a composição química, os valores de energia e os coeficientes de digestibilidade dos aminoácidos, do farelo de arroz integral (FAI) e da quirera de arroz (QA). No primeiro ...

Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'
 

 


Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'