Repositório Institucional UNESP
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
  • Chat
  • Sobre
Search 
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias (FCAV) - Jaboticabal
  • Departamento de Zootecnia
  • Search
  •   Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias (FCAV) - Jaboticabal
  • Departamento de Zootecnia
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

Author
Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP] (6)
Junqueira, Otto Mack [UNESP] (6)Duarte, Karina Ferreira [UNESP] (4)... View MoreDate Issued2010 - 2013 (4)2000 - 2009 (1)1998 - 1999 (1)Languageeng (3)por (3)SponsorFundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) (3)Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) (1)Fundação para o Desenvolvimento da UNESP (FUNDUNESP) (1)SubjectPerformance (3)Ideal protein (2)Regression analysis (2)... View MoreTypeArtigo (6)CampusUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias, Jaboticabal (6)
Universidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Botucatu (6)
Universidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Engenharia, Ilha Solteira (1)

About this Repository

Access StatisticsAccompanying submissions

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail
Artigo

Composição química, valores de energia metabolizável e aminoácidos digestíveis de subprodutos do arroz para frangos de corte 

Junqueira, Otto Mack [UNESP]; Duarte, Karina Ferreira [UNESP]; Cancherini, Luciana Cardoso; Araújo, Lúcio Francelino; Oliveira, Maria Cristina de; Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP] (Ciência Rural, 2009-11-01) [Artigo]
Dois experimentos foram conduzidos para determinar a composição química, os valores de energia e os coeficientes de digestibilidade dos aminoácidos, do farelo de arroz integral (FAI) e da quirera de arroz (QA). No primeiro ...
Thumbnail
Artigo

Uso da restrição alimentar quantitativa para diminuir a mortalidade de frangos de corte machos 

Gonzales, Elisabeth [UNESP]; Junqueira, Otto Mack [UNESP]; Macari, Marcos [UNESP]; Andreatti Filho, Raphael Lucio [UNESP]; Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP] (Revista Brasileira de Zootecnia, 1998-01-01) [Artigo]
The effect of feed restriction (0, 10, 20, 30, 40 and 50%) from 8 until 14 days post-hatching on performance, total mortality incidence and sudden death syndrome (SDS) rate was studied in male broilers during winter and ...
Thumbnail
Artigo

Effect of sodium gluconate on performance, carcass characteristics, and intestinal morphometry of broilers from 22 to 42 days of age 

Junqueira, Otto Mack [UNESP]; Duarte, Karina Ferreira [UNESP]; Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP]; Sgavioli, Sarah [UNESP]; Praes, Maria Fernanda Ferreira Menegucci [UNESP]; Molino, Andréa de Britto [UNESP] (Acta Scientiarum: Animal Sciences, 2012-03-01) [Artigo]
O presente estudo teve por objetivo avaliar o efeito da utilização de níveis crescentes do gluconato de sódio sobre o desempenho, o rendimento de carcaça e de partes e a morfometria da mucosa intestinal de frangos de corte ...
Thumbnail
Artigo

Ground annatto seeds (Bixa orellana L.) in sorghum-based commercial layer diets and their effects on performance, egg quality, and yolk pigmentation 

Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP]; Molino, AB [UNESP]; Gonçalves, Heraldo César [UNESP]; Junqueira, Otto Mack [UNESP]; Pelícia, K [UNESP]; Osera, RH [UNESP]; Duarte, KF [UNESP] (Revista Brasileira de Ciência Avícola, 2010-12-01) [Artigo]
Consumer demands for healthy foods have stimulated the research on the use of natural products in animal nutrition. Annatto can be used a pigmentation source to improve yolk color of commercial eggs. This study aimed at ...
Thumbnail
Artigo

Exigências em treonina para frangos de corte de 22 a 42 dias de idade 

Duarte, Karina Ferreira [UNESP]; Junqueira, Otto Mack [UNESP]; Filardi, Rosemeire da Silva [UNESP]; Siqueira, Jefferson Costa de; Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP]; Laurentiz, Antonio Carlos de [UNESP] (Revista Brasileira de Zootecnia, 2012-01-01) [Artigo]
Um experimento foi realizado com o objetivo de estabelecer critérios de avaliação das exigências de treonina digestível para frangos de corte de 22 a 42 dias de idade utilizando-se diferentes modelos de regressão (quadrático, ...
Thumbnail
Artigo

Digestible tryptophan requirements for broilers from 22 to 42 days old 

Duarte, Karina Ferreira [UNESP]; Junqueira, Otto Mack [UNESP]; da Silva Filardi, Rosemeire [UNESP]; de Siqueira, Jefferson Costa; Puzotti, Maíra Mangili; Garcia, Edivaldo Antonio [UNESP]; de Britto Molino, Andrea [UNESP]; de Laurentiz, Antonio Carlos [UNESP] (Revista Brasileira de Zootecnia, 2013-10-14) [Artigo]
The objective of this experiment was to establish different criteria to evaluate the requirements of digestible tryptophan for broilers from 22 to 42 d of age, using different regression models (quadratic, exponential and ...

Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'
 

 


Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'