Repositório Institucional UNESP
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
  • Chat
  • Sobre
Search 
  •   Home
  • Produção científica
  • Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas (IBILCE) - São José do Rio Preto
  • Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos
  • Search
  •   Home
  • Produção científica
  • Instituto de Biociências, Letras e Ciências Exatas (IBILCE) - São José do Rio Preto
  • Departamento de Engenharia e Tecnologia de Alimentos
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

Author
Jorge, Neuza [UNESP] (2)
Lunardi, Vanessa Martins [UNESP] (2)
Malacrida, Cassia Roberta [UNESP] (1)... View MoreDate Issued2005 (2)Languagepor (2)SponsorFundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) (2)Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) (1)Subjectdiscontinuous frying (2)
Vegetable oils (2)
absorção de óleo (1)... View MoreTypeArtigo (2)Campus
Universidade Estadual Paulista (UNESP), Instituto de Biociências Letras e Ciências Exatas, São José do Rio Preto (2)

About this Repository

Access StatisticsAccompanying submissions

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail
Artigo

Influência dos tipos de óleos e tempos de fritura na perda de umidade e absorção de óleo em batatas fritas 

Jorge, Neuza [UNESP]; Lunardi, Vanessa Martins [UNESP] (Ciência e Agrotecnologia, 2005-06-01) [Artigo]
Objetivou-se com este trabalho conhecer a influência dos tipos de óleos e tempos de fritura na perda de umidade e absorção de óleo em batatas fritas. Os experimentos foram conduzidos com frituras de batatas empregando óleos ...
Thumbnail
Artigo

Alterações físico-químicas dos óleos de girassol, milho e soja em frituras 

Jorge, Neuza [UNESP]; Soares, Bruno Bellei Prazeres [UNESP]; Lunardi, Vanessa Martins [UNESP]; Malacrida, Cassia Roberta [UNESP] (Química Nova, 2005-12-01) [Artigo]
The aim of this study is to determine the influence of frying time on the alterations of sunflower, corn and soybean oils during deep fat frying of potato chips. The analytical methods used to evaluate the oil alterations ...

Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'
 

 


Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho"
About Repositório Institucional UNESP • Frequently Asked Questions (FAQ) • Contact Us
Universidade Estadual Paulista 'Júlio de Mesquita Filho'