Logotipo do repositório
 

Publicação:
Residues of Some Pesticides in Fresh and Dried Apricots

Carregando...
Imagem de Miniatura

Orientador

Coorientador

Pós-graduação

Curso de graduação

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Tipo

Artigo

Direito de acesso

Acesso restrito

Resumo

The persistence of three pesticides (fenitrothion, dimethoate, and ziram) in apricots in field conditions and their fate during the drying process were studied. After the treatments, the pesticides showed fast decay rates with pseudo-first-order kinetics and half-lives ranging from 6.9 to 9.9 days. The drying process showed a different effect on residue concentrations in dried apricots: omethoate (metabolite of dimethoate) and ziram residues had almost doubled, while fenitrothion disappeared and dimethoate remained constant.

Descrição

Palavras-chave

Apricot, Dried apricot, Pesticides, Residues

Idioma

Inglês

Como citar

Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 45, n. 8, p. 3221-3222, 1997.

Itens relacionados

Financiadores

Unidades

Departamentos

Cursos de graduação

Programas de pós-graduação