Logotipo do repositório
 

Publicação:
Erratum: Relationship between diet and anticoagulant response to warfarin - A factor analysis (European Journal of Nutrition (2007) 46, 3, (147-154) DOI: 10.1007/s00394-007-0645-z)

dc.contributor.authorCustódio Das Dôres, Silvia Maria
dc.contributor.authorBooth, Sarah L.
dc.contributor.authorAraújo Martini, Ligia
dc.contributor.authorDe Carvalho Gouvêa, Victor Hugo
dc.contributor.authorPadovani, Carlos Roberto [UNESP]
dc.contributor.authorDe Abreu Maffei, Francisco Humberto [UNESP]
dc.contributor.authorCampana, Álvaro Oscar [UNESP]
dc.contributor.authorRupp De Paiva, Sérgio Alberto [UNESP]
dc.contributor.institutionUniversidade Federal Fluminense (UFF)
dc.contributor.institutionTufts University
dc.contributor.institutionUniversidade de São Paulo (USP)
dc.contributor.institutionUniversidade Estadual Paulista (UNESP)
dc.date.accessioned2022-04-29T08:47:40Z
dc.date.available2022-04-29T08:47:40Z
dc.date.issued2007-06-01
dc.description.affiliationDepto. de Nutrição e Dietética Faculdade de Nutrição Universidade Federal Fluminense (UFF), Rua Sao Paulo, 30/4 andar. Centro, Niterói, RJ 24015-110
dc.description.affiliationJean Mayer United States Dept. of Agriculture Human Nutrition Research Center on Aging Tufts University, Boston, MA
dc.description.affiliationFaculdade de Saúde Pública Universidade de São Paulo (USP), São Paulo, SP
dc.description.affiliationDepto. de Estatística Instituto de Matemática Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, RJ
dc.description.affiliationInstituto de Biociências de Botucatu Universidade Estadual Paulista (UNESP), Botucatu, SP
dc.description.affiliationFaculdade de Medicina de Botucatu Universidade Estadual Paulista (UNESP), Botucatu, SP
dc.description.affiliationUnespInstituto de Biociências de Botucatu Universidade Estadual Paulista (UNESP), Botucatu, SP
dc.description.affiliationUnespFaculdade de Medicina de Botucatu Universidade Estadual Paulista (UNESP), Botucatu, SP
dc.format.extent243
dc.identifierhttp://dx.doi.org/10.1007/s00394-007-0659-6
dc.identifier.citationEuropean Journal of Nutrition, v. 46, n. 4, p. 243-, 2007.
dc.identifier.doi10.1007/s00394-007-0659-6
dc.identifier.issn1436-6207
dc.identifier.scopus2-s2.0-34249000739
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11449/231809
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofEuropean Journal of Nutrition
dc.sourceScopus
dc.titleErratum: Relationship between diet and anticoagulant response to warfarin - A factor analysis (European Journal of Nutrition (2007) 46, 3, (147-154) DOI: 10.1007/s00394-007-0645-z)en
dc.typeErrata
dspace.entity.typePublication
unesp.campusUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Faculdade de Medicina, Botucatupt
unesp.campusUniversidade Estadual Paulista (UNESP), Instituto de Biociências, Botucatupt
unesp.departmentClínica Médica - FMBpt
unesp.departmentBioestatística - IBBpt

Arquivos