Publicação:
Uso de regressão linear para estimar parâmetros físico-químicos relacionados à qualidade do jerked beef

Carregando...
Imagem de Miniatura

Data

2006-12-01

Orientador

Coorientador

Pós-graduação

Curso de graduação

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Tipo

Artigo

Direito de acesso

Acesso abertoAcesso Aberto

Resumo

Jerked beef is officially defined as salted, cured and dried beef. Water activity (Aw), moisture, ash and residual nitrite are the physicochemical parameters that define this product identity and quality standards. In this work, the behavior of these parameters during jerked beef processing was evaluated and a significant correlation among them was revealed. These results allowed the establishment of statistical equations that enable the estimation of all the physicochemical parameters from the results obtained in the measurement of just one of them.

Descrição

Idioma

Português

Como citar

Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 43, n. 6, p. 841-845, 2006.

Itens relacionados

Financiadores

Unidades

Departamentos

Cursos de graduação

Programas de pós-graduação