Logotipo do repositório
 

Publicação:
CAPACIDADE DE ABSORCAO DE AGUA, OLEO E FORMACAO DE ESPUMA DA FARINHA E CONCENTRADO PROTEICO DE FEIJAO-GUANDU (CAJANUS FLAVUS DC.)

Carregando...
Imagem de Miniatura

Orientador

Coorientador

Pós-graduação

Curso de graduação

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Tipo

Artigo

Direito de acesso

Acesso restrito

Resumo

Pigeonpea protein concentrate was prepared from full-fat decorticated raw flour. The water holding capacity of pigeonpea flour of decorticated seeds is 75% and its oil absorption capacity a 30%. The water holding capacity of the protein concentrate is three times the dry weight. The oil absorption capacity of the concentrate was 1,29 mL oil/g protein. The whipping capacity of the pigeonpea flour and its protein concentrate were evaluated.

Descrição

Palavras-chave

Cajanus flavus DC., isolate protein, oil absorption, pigeonpea, protein concentrate, water hydration capacity, whipping capacity, cajanus flavus extract, plant extract, protein, unclassified drug, flour, nonhuman, water absorption

Idioma

Português

Como citar

Revista de Ciencias Farmaceuticas, v. 16, p. 127-136.

Itens relacionados

Financiadores

Unidades

Unidade
Faculdade de Ciências Farmacêuticas
FCF
Campus: Araraquara


Departamentos

Cursos de graduação

Programas de pós-graduação